Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan caps i bomull 54 cm - blå og rød

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
06226-88
   

Caps er like populært enten det er sommer eller vinter! Denne Spider-Man capsen i 100% bomull vil beskytte barnets hode fra solstrålene til enhver tid. Hatten er i blå og rød med motiv av helten fra Marvel SpiderMan.

Perfekt for lek og moro i sommervarmen, capsen er justerbar og passer en hodeomkrets på rundt 54 cm.

Inneholder:

  • Marvel SpiderMan caps

Detaljer:

  • Mål: 20 x 12 x 23 cm
  • Materiale: bomull
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMV16040
EAN8435507859110
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.