Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan deluxe kostyme - 3-4 år - 104 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
05206-18
   

Gjør som Peter Parker og ta på deg SpiderMan drakten før du drar på jakt etter skurker og kjeltringer i natten. Eller ta på deg morsomme oppdrag på karnevalet eller utkledningsfesten. Spiderman Deluxe kostyme med polstret overdel og heldekkende maske.

Innhold:

  • Kostyme
  • Maske

Detaljer:

  • Lengde: 104 cm
  • Alder: 3-4 år
  • Materiale: Polyester
Produktdetaljer
Modell641399-S
EAN883028322138
MerkeSpiderMan
Alder3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.