Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan deluxe kostyme - 3-4 år - 104 cm - heldrakt og maske

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 396,-
Utsolgt
SKU
07217-31

Kle deg ut som den legendariske superhelten SpiderMan med dette stilige deluxe kostymet i størrelse 104. Dette settet for barn i alderen 3-4 år består av heldrakt med SpiderMan-hetten. Med denne behagelige og stilige detaljrike drakten kan du gå inn i rollen som den modige og populære superhelten. 

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Dette kostymet har gjenskapt detaljene i SpiderMan-drakten i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Drakten er polstret for et mer muskuløst utseende, og superheltdrakten kommer med SpiderMan hodeplagg i stoff, lik originalen. Perfekt til lek, og perfekt for SpiderMan fans!

Inneholder:

  • SpiderMan deluxe heldrakt med hodeplagg

Detaljer:

  • Alder: 3-4 år
  • Størrelse: 104 cm
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell300989-S
EAN883028442829
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.