Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Miles Morales 2017 Ford GT lekebil og figur i metall - 17 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 418,-
Få igjen på lager
SKU
06223-20
   

Bli med på kule eventyr med Marvels Miles Morales og hans heftige Ford Gt 2017. Bilen på 17,5 cm kommer med flotte detaljer og er designet i rødt og svart med spindelvevsmønster og svarte felger. Den detaljerte bilen har firehjulsmekanisme samt dører og panser som kan åpnes og lukkes.

Miles Morales figuren er klar for action og er designet slik du kjenner han fra filmene. Metallfiguren er støpt i kamppositur og takket være den detaljerte utformingen gjør figuren seg like godt i lek som i bokhyllen for et kult innredningsinnslag.

Inneholder:

  • Marvel Miles Morales figur i metall
  • Ford GT 2017 bil

Detaljer:

  • Mål bil: 17,5 cm (L)
  • Målestokk: 1:24 skala
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253225008
EAN4006333068607
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.