Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan No Way Home Stretch Shot Blaster - håndblaster med 3 edderkoppnett-prosjektiler

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 165,-
Utsolgt
SKU
02228-43

Bli med SpiderMan å fange skurker og bekjempe ondskap med denne SpiderMan Stretch Shot Blaster som skyter ut edderkoppnett. Fest edderkoppnettet på toppen av blasteren, trekk tilbake håndtaket og aktiver edderkoppnettet, deretter vil du se nettet fly av sted. Det følger med 3 edderkoppnettprosjektiler som du kan bruke til å skyte med om og om igjen. Denne blasteren kan også festes til Web Bolt Blaster for den ultimate opplevelsen av Spider-Man følelsen (selges separat)

Inneholder:

  • SpiderMan Stretch Shot Blaster - håndblaster
  • 3 edderkoppnettprosjektiler

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat)

Produktdetaljer
ModellF1933
EAN05010993842636
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.