Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf SpiderMan No Way Home Web Bolt blaster - med 3 Nerf Elite darts

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 323,-
Få igjen på lager
SKU
02228-02
   

Kjemp mot onde skurker med SpiderMan’s Web Bolt blaster. Denne håndleddsblasteren er super for deg som vil leve seg inn i rollen som Spiderman og skal ha høy fart og svinge deg rundt, akkurat som superhelten. Fest våpenet til hånden og dra tilbake håndtaket på blasteren for å sette inn en pil, og gjør deg klar til å skyte. Blasteren kan kombineres med SpiderMan Stretch Shot Blaster og SpiderMan Thwip Shot Blaster (selges separat)

Inneholder:

  • Marvel SpiderMan Web Bolt Nerf blaster
  • 3 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Mål: 25 x 8 x 33 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat)

Produktdetaljer
ModellF0237
EAN05010993814923
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.