Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan power invitasjoner med konvolutt - 6 stk

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 53,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
20024
   

Inviter til bursdagsfest med disse stilige invitasjonene med Spiderman-motiv. En real bursdagsfeiring starter med kule innbydelser, og denne pakken inneholder 6 kort med konvolutt. Alt du trenger er å fylle inn invitasjonene med riktig detaljer og sende ut. Hipp Hurra!

Inneholder:

  • 6 SpiderMan invitasjoner med konvolutt

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell86674
EAN5201184866740
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.