Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan sengesett i bomull - 140x200 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
04217-63
   

Det perfekte sengesettet til de som elsker SpiderMan! Bli med superhelten på spennende eventyr i drømmeland ved å re opp sengen i dette fine sengetrekket i 100% bomull.

Dynetrekket er i størrelse 140x200 cm og putetrekket er 50x70 cm. Dynetrekket kommer med to motiv: ene siden er av Spider-Man, og den andre siden har flere små motiv i SpiderMan-relatert tema. Alle SpiderMan-fans vil elske å sove i dette flotte sengetøyet. 

Inneholder:

  • 1 SpiderMan dynetrekk
  • 1 SpiderMan putetrekk

Detaljer:

  • Mål dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
ModellSPM-01-AW21
EAN7071673145148
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.