Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan smartklokke med touchskjerm til barn - med kamera, mikrofon, spill og mer

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
02225-86
   

SpiderMan smartklokke til barn - med kamera, touch-skjerm, morsomme detaljer og funksjoner.

Det interaktive armbåndsuret har selfie-kamera, stemmeopptaker, alarm og mye mer. Ta morsomme bilder og videoer med det innebygde kameraet, og del øyeblikk med venner og familie.

Den praktiske klokken har kalkulator som kan være nyttig i hverdagen når man skal gjøre raske beregninger med pluss, minus og deling. Man kan velge mellom flere bakgrunner til klokken, hvor man også har mulighet til å bytte mellom digital klokke og analog. Passer perfekt for SpiderMan-fans fra 6 år, for å holde kontroll og lære seg klokken. Samtidig har de morsomme og nyttige virkemidler med seg til enhver tid.

  • SpiderMan interaktiv klokke med touch skjerm
  • Velg mellom flere bakgrunner både med digital og analog klokke
  • Med flere funksjoner som kalkulator, mikrofon, kamera og alarm
  • Lades via USB-kabel

Inneholder:

  • SpiderMan smartklokke til barn
  • Ladekabel (USB)
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Farge: flerfarget
  • Alder: fra 6 år

MERK: Det anbefales å lade klokken i 1 time, den bør ikke lades mer enn 3 timer av gangen.

Produktdetaljer
Modellspd4588
EAN30506506461
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.