Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan 2-in-1 Spidey Stealth Strike - 2-i-1 kjøretøy med innebygd figur

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 275,-
På lager
SKU
02212-34
   

Et 2i1 kjøretøy fra Spidey and his Amazing Friends. Den vennlige nabolagshelten Spider-Man er klar for å redde dagen nok en gang. Trykk på spoileren for å sende Spidey av gårde i sin smidige websykkel. Frontdelen av kjøretøyet åpner seg og avslører seg som både bil og motorsykkel! Med innebygd SpiderMan-figur.

Inneholder:

  • 1 Spider-Man bil
  • 1 web motorsykkel med figur

Detaljer:

  • Mål bil: ca 15 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellSNF0013
EAN191726456544
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.