Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Spidey and his Amazing Friends - 7 figurer - 10 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 478,-
På lager
SKU
06225-36
   

SpiderMan Spidey and his Amazing Friends figurpakke inkluderer alle de 7 favorittheltene fra serien; Spidey, Miles Morales, Ghost-Spider, Hulk, Black Panther, Ms. Marvel og Trace-E.

Figurene er poserbare og barna vil elske å leve seg inn i Marvel universet med disse 10 cm høye figurene. Spidey, Ghost-Spider og Miles Morales har alle superkrefter: edderkoppfølelse, superstyrke, veggkrypning og mer! Men selv det beste laget trenger noen ganger en hjelpende hånd – det er da det er godt å ha allierte som Ms. Marvel, Black Panther, Hulk og Trace-E. Det er vanskelig å være en superhelt, men det hjelper når du har så fantastiske venner.

Inneholder:

  • 7 figurer fra Spidey and his Amazing Friends

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 10 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF1458
EAN5010993854110
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.