Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Spidey and His Amazing Friends Ghost-Copter - 2-i-1 kjøretøy og Ghost-Spider figur - 10 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
02227-31
   

Bli med Ghost-Spider og bekjemp kriminalitet med dette Change 'n Go Ghost-Copter lekesettet med 2-i-1 kjøretøy fra Spidey and His Amazing Friends!

Barna vil elske dette kjøretøyet med en Ghost-Spider-figur som er inspirert av den populære animerte Marvel-serien på Disney Jr. Sett Ghost-Spider i førersetet på motorsykkelen og kjør av gårde til unnsetning! Denne 2-i-1 motorsykkelen kan enkelt oppgraderes til et superhelt-helikopter slik at den kan lette fra bakken og suse videre i luften hvor det er vanskelig å komme til med vanlige kjøretøy. Bare vri hjulene rundt til å fungere som rotorer i stedet for å aktivere Ghost-Copter modusen!

Etter at Peter Parker ble bitt av en radioaktiv edderkopp, ble han til den kjente og kjære Spider-Man som er en vennlig superhelt som gjør sitt beste for å ta vare på nabolaget sitt. Han er en smart og god teamleder, men alle vet det ikke er så lett å alltid ta de rette valgene. Han gjør alltid sitt beste for å beskytte folk fordi han vet at med stor makt følger også et stort ansvar. Spidey har både edderkoppsans, superstyrke, kan krype på vegger og mye mer. Det er vanskelig å være en superhelt, men det hjelper når du har fantastiske venner.

Inneholder:

  • Ghost-Spider-figur
  • 1 kjøretøy

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 10 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: andre figurer kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellF1946
EAN05010993860432
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.