Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Spidey and His Amazing Friends Trace-E Bot - interaktiv edderkopp-robot med lys, lyd og bevegelser

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 443,-
På lager
SKU
02227-24
   

Trace-E er en elektronisk, interaktiv edderkopp-robot fra Spidey and His Amazing Friends, og reagerer med lys, lyd og bevegelser når du kommuniserer med den!

Den elektroniske edderkopproboten, Trace-E, er inspirert av den animerte Spidey and His Amazing Friends serien på Disney Jr, og er en robot som byr på mye moro. Trace-E slår seg sammen med store og små mennesker for fantastisk moro, og den interaktive edderkoppen vil reagere med lys, lyd og bevegelser når du kommuniserer med den. Klapp i hendene eller snakk til den, og se de uttrykksfulle øynene lyse opp og hør de morsomme robotlydene som kommer mens den kryper og snurrer bortover gulvet.

Etter at Peter Parker ble bitt av en radioaktiv edderkopp, ble han til den kjente og kjære Spider-Man som er en vennlig superhelt som gjør sitt beste for å ta vare på nabolaget sitt. Han er en smart og god teamleder, men alle vet det ikke er så lett å alltid ta de rette valgene. Han gjør alltid sitt beste for å beskytte folk fordi han vet at med stor makt følger også et stort ansvar. Spidey har både edderkoppsans, superstyrke, kan krype på vegger og mye mer. Det er vanskelig å være en superhelt, men det hjelper når du har fantastiske venner.

Inneholder:

  • Speak and Go Trace-E robot
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 x 10 cm (LxH)
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (test-batteri inkludert)
Produktdetaljer
ModellF2412
EAN05010993872374
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.