Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Spidey feature bamse med over 15 lyder og lydeffekter - 40 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 375,-
Få igjen på lager
SKU
02212-35
   

Det er Spidey Time! Sving inn i det siste SpiderMan-eventyret med den 40 cm My Friend Spidey-bamsen med 15 lyder og lydeffekter. Trykk på edderkoppen på brystet for å aktivere en av de over 15 setningene som er hentet rett fra den nye animerte serien Marvel Spidey and his Amazing Friends. Med store krefter følger det med et stort ansvar og gode Spidey-klemmer fra din nye Spidey-kosebamse.

Inneholder:

  • Spidey-kosebamse med over 15 lyder og lydeffekter

Detaljer:

  • Mål: ca 40 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellSNF0006
EAN191726398493
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.