Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Titan figur - 30 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
03205-16
   

Forestill deg den spindelvev-kastende helten svinge seg gjennom byen som denne titan figuren av Spider-Man. Utfordre SpiderMan til å klatre vegger, spinne nye spindelvev eller redde en gutt i nød. Mulighetene er mange og denne 30 cm høye figuren av Spider-Man vil være med på moroa! Sving deg inn i ditt nyeste Spider-Man eventyr og opplev en hel verden med superhelter, kjeltringer og vanlige barn som deg selv.

Figuren har bevegelige ledd.

Inneholder:

  • SpiderMan Titan actionfigur

Detaljer:

  • Mål: H30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7333
EAN5010993812851
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.