Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Titan Hero - Iron Spider actionfigur med svart og gull drakt - 30 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 197,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
02228-25
   

SpiderMan er ute og bekjemper ondskap og skurker i sin nye Iron Spider-drakt i fargen svart og gull. Bli med SpiderMan og utfordre han til å klatre i vegger, spinne nye spindelvev og å redde mennesker i nød med denne Titan Hero actionfiguren. Superheltfiguren er 30 cm høy og har bevegelige ledd slik at han kan svinge seg rundt på nye eventyr og du kan være med å oppleve en hel verden med superhelter og skurker.

Inneholder

  • 1 SpiderMan Titan Hero actionfigur med Iron Spider-drakt

Detaljer: 

  • Mål: 30 cm (H) 
  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
ModellF2438
EAN05010993826254
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.