Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan trillekoffert til barn

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
05218-21
   

Nå kan endelig barnet pakke sin egen koffert med leker og det nødvendige som trengs på reise. Med SpiderMan trillekoffert blir det aldri kjedelig å reise. Med motiv av SpiderMan, er barnet klar for å dra på neste oppdrag. Trillekofferten har hjul på en side, og håndtak som kan dras ut for å tilpasse barnet.  

Inneholder: 

  • 1 SpiderMan trilllekoffert

Detaljer:

  • Farge: Blå med motiv
  • Mål: ca (L) 26 x (B) 10 x (H) 37 cm 
  • Alder: fra 2 år 
Produktdetaljer
ModellSPMA7660
EAN4043946300496
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.