Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spidey And His Amazing Friends figursett - Hero Reveal Ghost Spider og Black Panther - 10 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 198,-
Få igjen på lager
SKU
03234-33
   

Ghost Spider er den kuleste helten i byen! Med dette figursettet kan barn dra på actionfylte oppdrag og gjenskape scener fra barne-TV serien Spidey og de fantastiske vennene hans! Settet inkluderer Ghost Spider Hero Reveal og Black Panther. Figurene måler ca. 10 cm i høyden og har bevegelige ledd for enda mer moro. Det er vanskelig å være superhelt, men det hjelper når du har så fantastiske venner.

Inneholder:

  • Spidey And His Amazing Friends Ghost Spider figur
  • Spidey And His Amazing Friends Black Panther figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 10 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF2244
EAN5010993866816
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.