Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Web-Crawler figursett - figur og kjøretøy med lys og lyd

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 415,-
Få igjen på lager
SKU
03234-55
   

Det er Spidey-tid! Send barna på spennende oppdrag med Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Web-Crawler kjøretøy med lys- og lydeffekter og Spidey-figur inkludert! Barn kan gjenskape scener fra den populære barne-TV serie eller finne på deres egne fortellinger om den kule superhelten. Spidey kjøretøyet kommer med morsomme lys- og lydeffekter, som aktiveres ved å trykke på en knapp. Når barna plasserer figuren i cockpiten, lyser figuren sammen med bilen. Perfekt til barn som elsker Spidey og de fantastiske vennene hans!

Inneholder:

  • Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Web-Crawler
  • Spidey-figur

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF4530
EAN5010994104405
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.