Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spirit Untamed Abigail og Boomerang - dukke 19 cm og hest 22 cm

Spirit - et spennende hesteeventyr

Lev deg inn i en verden med hester og eventyr, og gjenskap scener fra Dreamworks serien Spirit. Lucky, Spirit, Abigail, Pru og de andre hestene tar deg med på fantastiske eventyr. Med lekesett, dukker, figurer, låve og figursett, kan du ta del i en spennende verden med utgangspunkt i en liten by i Texas.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
02217-190
   

Bli med på eventyr med Abigail og Boomerang kjent fra den animerte DreamWorks serien Spirit Untamed. Lekesettet består av en dukke og en hest, og med dette settet kan du leke ut scener fra filmverdenen, eller lage helt egne historier. Dukken Abigail er ca. 19 cm høy og har kort blondt hår og er kledd i stilige, brune støveletter. Hun har blå bukser og en søt rød topp som matcher den røde sløyfen hun har i håret. Hesten Boomerang er ca. 22 cm høy og kommer med et feste på ryggen slik at dukken kan sitte trygt på hesteryggen uten å falle av. Den lange brune manen er i tillegg perfekt til å style.

Inneholder:

  • Abigail
  • Boomerang

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 19 cm
  • Mål hest: ca. 22 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXF23
EAN887961955125
MerkeSpirit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.