Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spy X Micro stemmeforvrrenger

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
20953
   

La ingen gjenkjenne stemmen din når du er på hemmelig mission - bruk stemmeforvrengeren, og ingen kan høre at det er du som snakker!

Stemmeforvrenger som spiller inn og gjengir lyd ved hjelp av innebygd høyttaler og mikrofon. Velg når du vil spille av meldingen igjen, med eller uten forvrenging, og velg hvilken grad av forvrenging du vil bruke.

  • Anbefalt alder: 6+
  • Batterier er ikke inkludert
Produktdetaljer
Modell10055
EAN840685100554
MerkeSPY X

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.