Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SPY X nattbriller - se hva som gjemmer seg i mørket!

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
21815
   

Nå blir det lettere å snike seg omkring i mørkret. Bruk disse nattbrillene for å finne ditt bytte i mørkret. Med det utfellbare teleskopet med 2 x forstørrelselinse kommer du nærmere den du spionerer på. Spy X night mission goggles har to LED-lys, som gjør at du enkelt kan gjennomføre ditt neste natt-oppdrag.

Det å leke spion er en morsom lek som underholder de fleste barn. Det lar dem bruke fantasien, mens de lærer seg verdifulle ferdigheter. 

Justerbar hoderem og superskarpe dioder med dobbelstråle.

Inneholder:

  • Spy X night mission goggles som lar deg se inntil 7,5 m

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3 x AAA
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10300
EAN840685103005
MerkeSPY X
Alder6, 7, 8, 9, 10

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.