Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spy X Night kikkert - nattkikkert til små agenter

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 155,-
Få igjen på lager
SKU
20956
   

En nattkikkert er et must for alle små agenter, med denne kikkerten får du full kontroll i mørket og kan se inntil 7,6 meter. Med 2,5 gangers forstørrelse kommer du nærmere inn på målet, og kan følge med på det du vil! Ved hjelp av bryteren bytter du fra hvitt til rødt lys slik at du alltid har optimal visning, både på oppdrag om natten og dagen.

Detaljer:

  • Batteri: 2 x AA - ikke inkludert
  • Anbefalt alder: 6 +
Produktdetaljer
Modell10399
EAN840685103999
MerkeSPY X
Alder6, 7, 8, 9, 10

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.