Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpyX Micro Super Ear - lytt til samtaler

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Vår lavpris: 83,-
Få igjen på lager
SKU
13375
   

SpyX Micro Super Ear lytteenhet er et must i din samling med spion-leker. Denne Bluetooth-enheten som festes til øret, gir en behagelig, håndfri spionering. Micro Super Ear fra SpyX vil garantert underholde i timesvis. Fest utstyret på øret og lytt til samtaler på avstand. Lytteenheten har justerbar spenne.

SpyX spionleker kommer med alle gadgets som du trenger for å late som at du er en ekte spion. Spionlek er en morsom måte å leke på, der barnet kan bruke fantasien.

  • Handsfree
  • Mikrofon som fanger opp lyd
  • Justerbar ring til høret

Inneholder:

  • Spy X Micro super ear 

Detaljer: 

  • Batteribehov: 1 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10125
EAN840685101254
MerkeSPY X
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.