Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpyX Night Noc - nattkikkert til små agenter

Spy X spionutstyr til små agenter

Spy X gir små agenter utstyret de trenger for å spionere på fienden, akkurat som en ekte spion. Gjennom spionlek bruker barna fantasien og sine kreative ferdigheter, og de lærer nye ting og situasjoner gjennom rollelek. Snik deg inn på fienden eller sikre dine områder med spionleker fra Spy X. Ta i bruk walkie talkie, nattkikkert, alarmer, avlyttingsutstyr, stemmeforvrenger og droner - fienden din vil ikke skjønne noen ting!

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
20956
   

SpyX Night Noc - nattkikkert til små agenter er et must når det er tid for aksjon! Kikkerten lar deg se opp til 7,5 meter og forstørrer omgivelsene 2,5 gang.

Få full kontroll i nattemørket hvor du ellers ikke ville sett en ting. Kikkerten lar deg se opp til 7,5 meter og forstørrer omgivelsene 2,5 gang. Kom på denne måten nærmere målet ditt og oppdag detaljer som tidligere var skjult i nattens mørke.

Trykk på bryteren og bytt fra rødt til hvitt lys og få på denne måten best mulig visning både på dag og natt. Spionlek er en spennende måte og utfordre fantasien til de små og SpyX hjelper deg på veien til et ordentlig spennende eventyr fylt av spennende oppdrag og skjulte talenter.

  • Kikkert med rødt og hvitt lys
  • Se i mørket
  • Forstørrer 2,5 gang

Inneholder:

  • SpyX Night Noc - nattkikkert til små agenter

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10399
EAN840685103999
MerkeSPY X
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.