Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

EduFun stabletårn i tre - pastell

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
06182-154
   

Runde ringer i tre, som er enkle å holde og håndtere for små barnehender. Stable dem opp på hverandre, og se tårnet vokse. På toppen plasserer du kulen.

Du kan også prøve å stable dem ved å sette ringer av ulik størrelse over hverandre. Med dette stabletårnet i tre øver barnet både på motorikken og fargegjenkjennelse.

  • Mål: 14 x 14 x 20,1 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell2542
EAN6942397325424
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.