Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars Darth Vader kostyme - medium - 5-7 år - heldrakt, kappe og maske

Star Wars - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, og enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side, finner du Star Wars effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars biler, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars utkledning, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - alt du trenger for å lage ditt eget Star Wars univers på barnerommet!

Vår lavpris: 324,-
Få igjen på lager
SKU
07217-25
   

Kle deg ut som Darth Vader fra Star Wars-universet med dette stilige kostymet i størrelse medium. Dette settet for barn i alderen 5-7 år består av heldrakt med kappe og maske. Med denne behagelige og stilige svarte drakten kan du gå inn i rollen som den velkjente og brutale skurken. Grip tak i lyssverdet (kjøpes separat) og gå til angrep!

Dette kostymet har gjenskapt detaljene i Darth Vaders kjente antrekk i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Den svarte drakten har fine detaljer på overdelen, samt et belte med detaljer, og skurkedrakten kommer med Darth Vader sin hjelm, lik originalen. Perfekt til lek, og perfekt for Star Wars fans!

Inneholder:

  • Darth Vader heldrakt med kappe
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 5-7 år
  • Størrelse: medium (ca. 116 cm)
  • Materiale: polyester

Merk: Lyssverd medfølger ikke. Kan oppleves som stor i størrelsen.

Produktdetaljer
Modell882009M
EAN883028200962
MerkeStar Wars
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.