Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars Captain Poe Dameron actionfigur - 28 cm

Star Wars - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, og enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side, finner du Star Wars effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars biler, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars utkledning, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - alt du trenger for å lage ditt eget Star Wars univers på barnerommet!

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
08172-189-3
   

Spill ut actionfylte scener fra Star Wars-universet med denne Captain Poe Dameron-actionfiguren! Det krever mot for å stirre ned trusselen fra First Order, og samtidig som at kaptein Poe Dameron er ivrig etter å kjempe, bekymrer han seg for at noen i motstandsledelsen ikke har det som skal til. Kampen for å gjenopprette orden i galaksen ble akkurat litt større. Denne 30 cm høye figuren kommer med bevegelige ledd og tilbehør, og passer perfekt til de som elsker Star Wars universet.

Inneholder:

  • Star Wars Poe Dameron actionfigur

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellC2098
EAN5010993370856
MerkeStar Wars
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.