Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars Yoda servise - frokostsett i plast - tallerken, kopp og skål som kan stables til figur

Star Wars - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, og enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side, finner du Star Wars effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars biler, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars utkledning, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - alt du trenger for å lage ditt eget Star Wars univers på barnerommet!

Vår lavpris: 55,-
På lager
SKU
20103
   

Gi måltidet det lille ekstra med dette morsomme og unike Star Wars frokostsettet i 3 deler! Når settet ikke er i bruk kan delene stables til en Yoda-figur, der skålen er hodet, drikkeglasset er kroppen og fatet er toppen av hodet. Spisesettet er laget i plast, og passer derfor også godt til å tas med på tur. Star Wars settet passer til barn fra 3 år og oppover, og er en morsom måte å oppfordre barna til å spise maten sin.

Inneholder:

  • Dyp skål
  • Tallerken
  • Drikkeglass

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • BPA fritt
  • Alder: fra 3 år

Merk: tåler ikke mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell8013519
EAN7071673135194
MerkeStar Wars
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.