Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars Yoda smartklokke med touchskjerm til barn - med kamera, mikrofon, spill og mer

-41%

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Kampanjepris 282,- Vår lavpris: 482,-
41%
Du sparer: 200,-
På lager
SKU
02225-89
   

Star Wars Yoda smartklokke til barn, den interaktive klokken har selfie-kamera, stemmeopptaker, alarm og med morsomme detaljer.

Ta morsomme bilder og videoer med det innebygde kameraet, og del øyeblikk med venner og familie.

Den praktiske klokken har kalkulator som kan være nyttig i hverdagen når man skal gjøre raske beregninger med pluss, minus og deling. Man kan velge mellom flere bakgrunner til klokken, hvor man også har mulighet til å bytte mellom digital klokke og analog. Passer perfekt for Yoda-fans fra 6 år, for å holde kontroll og lære seg klokken. Samtidig har de morsomme og nyttige virkemidler med seg til enhver tid.

  • Star Wars Yoda interaktiv klokke med touch skjerm
  • Velg mellom flere bakgrunner både med digital og analog klokke
  • Med flere funksjoner som kalkulator, mikrofon, kamera og alarm
  • Lades via USB-kabel

Inneholder:

  • Star Wars Yoda smartklokke til barn
  • Ladekabel (USB)
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Farge: flerfarget
  • Alder: fra 6 år

MERK: Det anbefales å lade klokken i 1 time, den bør ikke lades mer enn 3 timer av gangen.

Produktdetaljer
ModellMNL4023
EAN30506540014
MerkeStar Wars
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.