Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga fotballspill World Champs - Norge vs. Sverige

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspillene og hockeyspillene fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, microblades, matter og akebrett flytter Stiga leken utendørs. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie. Stiga skaper trygge og sikre sportsleker med barna i tankene.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 576,-
På lager
SKU
10182-84
   

Det svært populære fotballspillet fra Stiga, nå i en versjon der nabolandene Norge og Sverige skal kjempe mot hverandre. I dette fotballspillet bruker du stengene til å kontrollere og skyte ballen.

Fotball-spillet som er morsomt å spille for hele familien. Spillerne i fotball-spillet fra Stiga styres med stenger, de kan snu 360 grader, samt flytte seg både oppover og nedover banen. Målvaktene beveger seg fra side til side, og stopper ballen fra å havne i mål.

Hvert lag består av 5 utespillere samt en målvakt. Før spillet starter setter du spillerne dine i riktig posisjoner, før ballen slippes på midtbanen. Prøv å få ballen over på motspillerens banehalvdel, og så over målstreken. Det er poengteller i begge ender av spillet.

  • Antall spillere: 12 3D-spillere som kan skiftes ut
  • Alle deler er utskiftbare
  • Mål: 94 x 50 cm
  • Lagene som følger med: Norge og Sverige
Produktdetaljer
Modell71-1383-14
EAN7318681383149
MerkeStiga
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.