Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

STIGA Snowracer King Size GT hvit kjelke - med plass til 2

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspillene og hockeyspillene fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, microblades, matter og akebrett flytter Stiga leken utendørs. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie. Stiga skaper trygge og sikre sportsleker med barna i tankene.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1123,-
På lager
SKU
09192-56
   

Ekstra lang Stiga Snowracer med et større sete som gjør det mulig for voksne å ake sammen med yngre barn i bakken. Stiga Snowracer King Size har Curve ski-system og robust ramme. GT-modellen har støtdemper på fremskien som gjør denne snowraceren fra Stiga enda enklere å manøvrere. Twin-tip ski, carvingformed fremski for forbedret styring og ratt med grepsoner.

  • Drakasset, styrefjær og brems
  • Curve Ski System
  • Ratt med gripesoner

Detaljer:

  • Mål: 141,5 x 52 x 35 cm (L x W x H)
  • Maksvekt: 100 kg.
  • Alder: fra 5
Produktdetaljer
Modell73-4679-10
EAN7318684679102
MerkeStiga
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.