Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Summer Waves gigantisk enhjørning - 203 x 168 cm

Summer Waves basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker

Nyt sommeren og alt den har med seg med basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker fra Polygroup Summer Waves. Bassengene er svært enkle å montere, holdbare og av høy kvalitet. Basseng som er enkle å sette opp, med metallramme, komplette med pumper og filtre. Forestill deg en varm sommerdag der du slapper av i bassenget eller på stranden. Med oppblåsbare badeleker blir dagen mye morsommere og innholdsrik. Med holdbare oppblåsbare badeleker av svært høy kvalitet har du alt du trenger for å nyte sommeren.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 376,-
På lager
SKU
03192-58
   

Ta bassengfesten til nye høyder med denne gigantiske enhjørningen med plass til en voksen. Denne oppblåsbare enhjørningen med 3 luftkamre blir midtpunktet på sommerfesten.

Den har håndtak som det er enkelt å holde fast i og er laget i slitessterk vinyl som gjør at du kan flyte rundt på denne sommer etter sommer.

Inneholder:

  • Gigantisk enhjørning
  • Reparasjonssett

Detaljer:

  • 3 luftkamre
  • Mål: 203 x 168 cm
  • Med plass til en voksen
Produktdetaljer
ModellK50643000
EAN192072019223
MerkeSummer Waves
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.