Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Summer Waves jungel aktivitetssenter - basseng med sklie, spill og vannspruter - 257 x 191 x 127 cm

Summer Waves basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker

Nyt sommeren og alt den har med seg med basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker fra Polygroup Summer Waves. Bassengene er svært enkle å montere, holdbare og av høy kvalitet. Basseng som er enkle å sette opp, med metallramme, komplette med pumper og filtre. Forestill deg en varm sommerdag der du slapper av i bassenget eller på stranden. Med oppblåsbare badeleker blir dagen mye morsommere og innholdsrik. Med holdbare oppblåsbare badeleker av svært høy kvalitet har du alt du trenger for å nyte sommeren.

Vår lavpris: 474,-
Få igjen på lager
SKU
03192-59
   

La barna avkjøle seg i sommervarmen med dette morsomme Summer Waves jungel-vannpalasset. Bassenget er fult av morsomme jungel-overraskelser, og det dukker opp både apekatt, giraff, tropiske fugler og slanger.Vannpalasset består av to basseng som henger sammen ved hjelp av en sklie. Giraffen sprayer vann, og det er morsomme aktiviteter som ringspill og baller som kan kastes.

Enkelt å installere og vedlikeholde. Det anbefales å sette vannpalasset på et flatt sted, uten skarpe kanter og lignende. I tillegg, sørg for at underlaget rengjøres før dere blåser opp bassenget. Gjerne ta bassenget ut av esken og la det strekke seg litt i solen før det blåses opp.

Inneholder:

  • Summer Waves Jungel-vannpalass
  • Oppblåsbare ringer og baller
  • Reparasjonssett

Detaljer:

  • Mål: 257 x 191 x 127 cm
  • Solid PVC konstruksjon
  • 14 luftkamre
  • Alder: fra 3 år

Merk: Brukes under tilsyn av en voksen. Pumpe følger ikke med i esken, men må kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellKA0047000
EAN192072019230
MerkeSummer Waves
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.