Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Summer Waves aktivitetssenter - basseng med sklie, spill og vannspruter - 109 liter

Summer Waves basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker

Nyt sommeren og alt den har med seg med basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker fra Polygroup Summer Waves. Bassengene er svært enkle å montere, holdbare og av høy kvalitet. Basseng som er enkle å sette opp, med metallramme, komplette med pumper og filtre. Forestill deg en varm sommerdag der du slapper av i bassenget eller på stranden. Med oppblåsbare badeleker blir dagen mye morsommere og innholdsrik. Med holdbare oppblåsbare badeleker av svært høy kvalitet har du alt du trenger for å nyte sommeren.

Vår lavpris: 375,-
Utsolgt
SKU
03192-60

Summer Waves aktivitetssenteret er et perfekt basseng å ha i hagen på varme sommerdager. Denne oppblåsbare lekeplassen er ikke bare et plaskebasseng, men det har også sklie, vannspruter, ballspill og byr på timevis med vannlek. Barna vil elske å tilbringe tid i dette barnebassenget med vann. Du kan koble hageslangen til blomsten slik at den spruter vann. Funksjonen er ypperlig på ekstra varme sommerdager når man trenger ekstra nedkjøling. Send ballene ned sklien eller send dem i banen som er festes bak på vannpalasset.

Bassenget er enkelt å installere og vedlikeholde. Det anbefales å sette bassenget på et flatt sted, uten skarpe kanter og lignende. I tillegg, sørg for at underlaget rengjøres før dere blåser opp bassenget. Gjerne ta bassengett ut av esken og la det strekke seg litt i solen før det blåses opp.

Inneholder:

  • Summer Waves annpalass med sklie
  • 3 baller

Detaljer:

  • Mål: 264 x 137 x 68,5 cm
  • 9 luftkamre
  • Vannkapasitet: 109 liter
  • Alder: fra 3 år

Merk: Brukes under tilsyn av en voksen. Pumpe følger ikke med i esken, men må kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellKA0278000
EAN192072019162
MerkeSummer Waves
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.