Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Super Mario gympose med blå snor - Mario og Luigi

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 75,-
Få igjen på lager
SKU
05218-43
   

Super Mario gympose med motiv av Mario og Luigi passer supert til alle fans av Nintendo-spillene. Gymposen har snører som kan dras sammen for å lukke posen, og dermed holder utstyret seg samlet. Gymposen er lett å ta med seg og du får plass til det viktigste til treningen. Den passer supert til gym på skolen eller trening, og kan brukes over skulderen, eller som ryggsekk.

Inneholder: 

  • Super Mario gympose

Detaljer: 

  • Mål: ca 32 x 41 cm
  • Materiale: polyester
  • Alder: fra 3 år 
Produktdetaljer
ModellSUMA7241
EAN4043946300298
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.