Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario sengesett i bomull 140x200 cm - norsk størrelse

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
03216-27
   

Drøm deg avgårde på eventyr med alles favoritt-rørlegger, Super Mario og hans bror Luigi, på oppdrag for å redde Prinsesse Peach. Dynetrekket har motiv av Mario og Luigi på blå bakgrunn, med hvit bakside med små ikoner av karakterdetaljer fra figurer fra Super Mario sitt univers. Puten matcher dynen, og har også inkludert Yoshi sammen med de to brødrene på ene siden.

Innhold:

  • 1 Super Mario Sengesett 140 x 200 cm

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140 x 200 cm
    • Pute: 50 x 70 cm
  • Motiv: Nintendo Super Mario
  • Materiale: 100% Bomull
Produktdetaljer
Modell54168
EAN5710348079266
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.