Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario stort keramikk krus med hank i gaveeske - 415 ml

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 74,-
På lager
SKU
04217-52
   

Nyt en kopp med varm kakao eller drikk frokostjuicen med dette stilige Super Mario-kruset i keramikk! Kruset er stort og rommer hele 415 ml, og tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Perfekt kopp til deg som elsker Super Mario! Koppen kommer i en fin gaveeske og er derfor også fin å gi bort i gave.

Inneholder:

  • 1 keramikk krus

Detaljer:

  • Motiv: Super Mario
  • Volum: 415 ml
  • Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell00376
EAN8412497003761
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.