Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swimpy Disney Cars UV-shorts - blå badebukse - str. 110-116

-50%

Kampanjepris 61,- Vår lavpris: 122,-
50%
Du sparer: 61,-
Få igjen på lager
SKU
25082
   

Ta på denne smarte, blå UV-beskyttende badebuksen fra Swimpy med motiv fra Disney Cars når barnet skal ut å bade i sola! Shortsen er i størrelse 110-116, og materialet er hurtigtørkende og elastisk for ekstra komfort, og har en UV-beskyttelse på UPF50+. For å ta best vare på plagget kan du skylle det i rent vann etter bruk i basseng og saltvann. Bruk gjerne shortsen sammen med trøye, sko og solhatt for ekstra beskyttelse. 

UV-klærne fra svenske Swimpy er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. UV-klærne er økotex-sertifisert, det vil si at de er uten helsefarlige stoffer.

Inneholder:

  • Swimpy Disney Cars badeshorts

Detaljer:

  • Økotex-sertifisert
  • Størrelse: 110-116

Merk: trøye, hatt og andre UV-plagg må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell34-C8003B
EAN7394437346378
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.