Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swimpy Disney Cars UV-shorts - blå badebukse - str. 110-116

-50%

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

50%
Kampanjepris 61,- 122,- Du sparer: 61,-
Få igjen på lager
SKU
25082
   

Ta på denne smarte, blå UV-beskyttende badebuksen fra Swimpy med motiv fra Disney Cars når barnet skal ut å bade i sola! Shortsen er i størrelse 110-116, og materialet er hurtigtørkende og elastisk for ekstra komfort, og har en UV-beskyttelse på UPF50+. For å ta best vare på plagget kan du skylle det i rent vann etter bruk i basseng og saltvann. Bruk gjerne shortsen sammen med trøye, sko og solhatt for ekstra beskyttelse. 

UV-klærne fra svenske Swimpy er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. UV-klærne er økotex-sertifisert, det vil si at de er uten helsefarlige stoffer.

Inneholder:

  • Swimpy Disney Cars badeshorts

Detaljer:

  • Økotex-sertifisert
  • Størrelse: 110-116

Merk: trøye, hatt og andre UV-plagg må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell34-C8003B
EAN7394437346378
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.