Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swimpy Frozen UV-shorts - lilla badebukse str. 110-116

Swimpy UV-klær og UV-utstyr til barn

Svenske Swimpy lager UV-klær og tilbehør av høy kvalitet. Produktene gir 100% UV-beskyttelse, og har UV-faktor SPF50+. Alle klær er ØkoTex godkjente. Beskytt barnet ditt mot farlig UV-stråling når barnet skal oppholde seg i solen med våre flotte klær, sko og tilbehør. Vi har UV-drakter, UV-trøyer, UV-shorts, UV-sko og UV-telt.

Vår lavpris: 122,-
Få igjen på lager
SKU
25084
   

Ta på denne smarte lilla UV-bekyttende badebuksen fra Swimpy med motiv av Olaf fra Frozen når barnet skal ut å bade i sola! Shortsen er i størresle 110-116, og materialet er hurtigtørkende og elastisk for ekstra komfort, og har en UV-beskyttelse på UPF50+. For å ta best vare på plagget kan du skylle det i rent vann etter bruk i basseng og saltvann. Bruk gjerne shortsen sammen med trøye, sko og solhatt for ekstra beskyttelse.

UV-klærne fra svenske Swimpy er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. UV-klærne er økotex-sertifisert, det vil si at de er uten helsefarlige stoffer.

Inneholder:

  • Swimpy Frozen badeshorts

Detaljer:

  • Økotex-sertifisert
  • Størrelse: 110-116
Produktdetaljer
Modell34-FR8003S
EAN7394437348693
MerkeSwimpy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.