Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Barnehagevenner - 3 figurer med tilbehør

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
10216-55
   

De søte vennene fra Sylvanian Families er klar for en ny dag i barnehagen. Dette settet består av 3 babyfigurer: en Chocolate kaninfigur, en Walnut ekornfigur og en Persisk kattefigur. De er kledd i sine barnehageantrekk med fargerike sko. I tillegg til tre figurer følger også med tilbehør til hver i form av en flaske, en hatt og en barnehagesekk. 

Inneholder:

  • 3 Sylvanian Families babyfigurer
  • 3 tilbehør

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5262
EAN5054131052624
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.