Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families møbelsett babyrom - 20 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
10216-15
   

Fyll opp babyrommet i ditt Sylvanian Families hus med dette møbelsettet som inkluderer krybbe, sklie, babystol og masse tilbehør til din babyfigur. Uroen kan festes til babysengen for å holde den lille opptatt når det er tid for en lur. Tilbehør inkluderer blant annet flaske, tallerken og leker.

Inneholder:

  • 1 babykrybbe, 1 babystol, 1 sklie
  • 1 uro med leker, 1 ball, 1 bamse, 1 rangle
  • 1 tallerken, 1 skje, 1 kopp
  • 1 madrass, 1 sengeteppe, 1 pute
  • 1 fotoalbum

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell5436
EAN5054131054369
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.