Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Piano og skrivebord - møbelsett 20 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
10216-5
   

Dette møbelsettet fra Sylvanian Families er perfekt til dine figurers hus, med vakre møbler i hvit og rosa. Skrivebordet kommer med en stol og har tre skuffer i tillegg til hylle over. Pianoet med krakk og notestativ har bevegelige tangenter og pedaler. Møblene kommer med tilhørende tilbehøer som lampe, globus, noteark, bøker og mer.

Inneholder:

  • 1 piano, 1 krakk
  • 1 skrivebord med skuffer, 1 stol
  • 1 globus, 1 lampe, 1 søppelbøtte
  • Tilbehør og detaljer

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell5284
EAN5054131052846
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.