Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families soverom- og sminkesett - møbelsett 29 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 236,-
På lager
SKU
10216-41
   

Sminke- og soveromssettet fra Sylvanian Families er et flott møbelsett til dine figurers hjem. Settet kommer med en nydelig seng, sminkebord, hylle og et bord i hvit og rosa. Sminkebordet har et speil og en skuff som kan dras ut. Perfekt når din Sylvanian skal gjøre seg klar. Sengen kommer med madrass, teppe og pute. I tillegg til møbler følger det med mindre tilbehør som hårføner, børste og diverse kosmetikk.

Inneholder:

  • 1 seng, 1 madrass, 1 teppe, 1 pute
  • 1 sminkebord med speil
  • 1 hylle, 1 bord
  • Sminke
  • Parfyme
  • Kremer

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, med figurer og familie, hus, kjøretøy, møbler og tilbehør.

Produktdetaljer
Modell5285
EAN5054131052853
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.