Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vi lærer oss farger og former barnespill - lærespill som utforsker form og farge

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 196,-
Få igjen på lager
SKU
02216-89
   

La barna helt fra 3-årsalderen lære om farger og former med dette morsomme barnespillet: Vi lærer oss farger og former! Kast deg inn i fargenes og formenes fantastiske verden, og lær å kjenne dem igjen. Dette lærespillet lar barna trene observasjonsevnen og finmotorikken. Når barna utforsker farger og former, aktiveres den naturlige nysgjerrigheten, og de blir engasjert gang på gang.

Læring kan være lek og moro, og dette spillet er utviklet i sammen med finske lærere for å øke barnets kognitive, fysiske og emosjonelle ferdigheter - samtidig som de har det gøy. Ta første skritt på en livslang læringsvei!

Inneholder:

  • Vi lærer oss farger og former - barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1-4
  • Spilletid: 10+ min
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell58189
EAN6416739581897
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.