Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vil du vedde? - reisespill - familiespill med morsomme utfordringer

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 110,-
Få igjen på lager
SKU
23155
   

Vil du vedde? familiespillet kommer her i en lattervekkende reiseutgave som gjør det til det perfekte spillet til å ta med på tur! Reisespillet inneholder utfordringer for hele familien. Hver spiller prøver å løse både fysiske og mentale oppgaver for å vinne stort, mens de andre spillerne vedder på om spilleren klarer det eller ikke. Det aktive spillet inneholder et stort utvalg av morsomme oppgaver for store og små. Dette festlige spillet får alle i bevegelse og er perfekt for familier og venner!

Inneholder:

  • Vil du vedde? reisespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 3 eller flere
  • Spilletid: fra 30 min
  • Alder: fra 8 år

 

Produktdetaljer
Modell54011
EAN6416739540115
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.