Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Teddykompaniet Big Ears kanin 18 cm - rosa

Teddykompaniet - Diinglisar, kosekluter, rangler og baby-plysj

For foreldre er kanskje Diinglisar synonymt med koseklut og barnets første plysjleker. Teddykompaniet produserer myke plysjleker og kosebamser til babyer og små barn. Kosekluter, myke rangler, vognleker, kosedyr, spilledåser, babygym, du finner alt du trenger av myke leker og bamser til din baby hos Teddykompaniet. Teddykompaniet stiller svært høye krav til produksjonen av deres produkter, produktene er ment å vare i mange år, og følger alle lover og regler for produksjon av leker til de minste barna.

Vår lavpris: 148,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
24455
   

Big Ears familien består av flekkete hunder, kaniner og elefanter med silkeaktige, lange ører som barna elsker å kose med. Det finnes kosekluter, spilledåser, kosedyr og rangler å velge mellom, alle i det samme mye materialet som er perfekt tilpasser barnet. 

  • Skjønn kvalitet
  • Godkjent fra 0+
  • Kan vaskes på 40 grader
  • Mål: 18 cm
Produktdetaljer
Modell5327
EAN7331626053273
MerkeTeddykompaniet
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.