Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Thorbjørn Egner Hakkebakkeskogen leketeppe 100x100 cm

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, sengetøy til barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne, Tante Sofie, vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
08192-63
   

Vår folkekjære Torbjørn Egner har inspirert barn i generasjoner til å være snille og greie med hverandre. Produktene er basert på hans originalarbeider og er bearbeidet med respekt for hans skaperverk. Deilig leketeppe med Hakkebakkeskogen motiv i 100% bomull med vattering. Dette leketeppet passer både i lekegrinden eller som teppe på gulvet. 

Produktinformasjon

  • Mål: 100 x 100 cm
  • Trekk i 100% bomull med 100% polyester fyll

Serien består av sengesett, pynteputer, leketeppe, sengekant og hettehåndkle.

Produktdetaljer
Model751409
EAN7028237514094
MerkeThorbjørn Egner
Alder0, 1, 2, 3

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.