Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Thorbjørn Egner Kardemomme By puslespill med 2 motiv - 2x30 brikker

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 220,-
Få igjen på lager
SKU
09202-51
   

I denne pusleesken får man to puslespill i ett med motiv fra Thorbjørn Egners Kardemomme By verden. Puslespillet er laget i papp og består av 2 motiv som barna kjenner fra Folk og røvere i Kardemomme By og har 30 brikker hver. Motivene som kan pusles er av trikken i Kardemomme By og av de tre røverne Kasper, Jesper og Jonathan.

Inneholder:

Thorbjørn Egner 2-i-1 puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 30
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell540022
EAN7031655400221
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.