Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride the Heart of Africa - utvidelse til brettspill med kart over Afrika

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 277,-
Få igjen på lager
SKU
7198
   

Ticket to Ride the Heart of Africa tilleggspakken kommer med et kart over Afrika slik at du nå kan spille det populære strategispillet på et nytt kontinent! Bygg togruter gjennom noen av verdensdelens mest avsideliggende og øde steder. Denne tilleggspakken inneholder selvfølgelig alt du trenger av ekstrautstyr som ikke følger med i de originale utgavene. Spillutvidelsen krever at du har ett av grunnspillene for å kunne spille, og dette spillet er derfor en tilleggspakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa. Denne utvidelsen introduserer 45 nye terrengkort fordelt på tre forskjellige terrengtyper. Vil du styrke dine terrengmålingsferdigheter og lokalkunnskap for å prøve å etablere mer verdifulle ruter - eller tør du å løpe over kontinentet i et vanvittig kappløp for å avslutte spillet på kjappest mulig måte?

Inneholder:

  • 1 spillbrett med kart over Afrika
  • 48 destinasjonsbilletter
  • 45 terrengkort
  • Spilleregler

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 - 60 min
  • Alder: fra 8 år

Merk: Ikke et selvstendig spill - må benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa

Produktdetaljer
Modell720117
EAN824968817742
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.